Go to content Go to menu
 


Njohuri për telefonat
 
 
Telefonet e gjenerates se trete ende nuk jane hedhur ne treg. Megjithate kompanite me te fuqishme te telefonise celulare synojne 4G (ose te ashtequajturin brezi i katert). Ne te ardhmen, teknologjia jone do te kete forma nga me te cuditshmet, per tu veshur si aksesor dhe do te jete shume me e shpejte ne Internet. Ne Evrope, qe nga viti 2001, Alcatel, Ericsson, Motorola, Nokia dhe Siemens kane ngritur WWRF (Wireless World Research Forum) per te eksploruar potencialet e brezave te ardhshem.

Ne nje te ardhme jo shume te larget, njerezit nuk do te perdorin teknologjine, por do ta veshin. Nga syzet tek bizhuterite, duke kaluar dhe permes veshjes, gjithcka do te jete e paisur me ekrane me ngjyra me mundesine, jo vetem per te telefonuar, por edhe per tu lidhur me te gjithe rrjetin nderkombetar. Telefonet e gjenerates se katert duket se do te bejne qenien humane pjese te internetit. Praktikisht, do te jemi pikerisht ne, nyjet e levizzhme te nje rrjeti te vetem dhe te vertete dixhital. Nese deri tani nuk mund te kishte "dy pa tre" (pra kalimi nga celularet e gjenerates se dyte GSM tek UMTS (universal mobile telecommunication system), shume shpejt duket se nuk do te mund te bejme pa te "katertin".

Si? Te shumepriturit telefona UMTS nuk jane ende operative dhe ekspertet flasin per terminalet "4G", te cilat premtojne performanca absolutisht fantastike? Publiku nuk duhet qe te trembet. Qetesohuni: Para se gjithash, telefoni UMTS ka mberritur ne treg me vonese, krahasuar me parashikimet, pasi dhe kompanite e medha te telefonave jane perqendruar ne nje permiresim te rrjeteve ekzistuese. Telefonat UMTS duhet te ishin funksionale qe nga viti 2001, ndersa jane duke filluar qe te shfaqen vetem ne ditet tona. Sherbimet e gjenerates se trete ne Itali, Europe, dhe Oqeani jane fiksuar vetem tek H3G (me pronesi te kinezes Hutchison Ehampoa) dhe ne menyre te kufizuar ne Japoni, me ate te Ntt Docomo. Ajo qe duhet te ishte dhe qe ishte planifikuar si nje bum planetar nuk ndodhi. Vetem 1% e perdoruesve te celulareve (mbi 1 miliard) ka akses ne sherbimet e gjenerates se trete.
 

Comments

Add comment

Overview of comments

Шлюхи Краснодара

(Amueldow, 2018-10-09 09:26)

<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки в Краснодаре</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны Краснодара</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд проституток в Краснодаре</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Недорогие шлюшки</a>
<a href=https://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Интим знакомства в Краснодаре в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд индивидуалок в Краснодаре</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Бюджетные проститутки Краснодара</a>
<a href=http://www.prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Интим знакомства в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru>Проститутки в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки Краснодара</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны Краснодара</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд блядей в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Бюджетные проститутки в Краснодаре</a>
<a href=https://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Интимные знакомства в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru>Шлюхи в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/>Индивидуалки в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/massage-salons/>Массажные салоны в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/vyezd/>Выезд шлюхи в Краснодаре</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/1000-rubley/>Недорогие шлюхи Краснодара</a>
<a href=http://prostitutki-krasnodar.ru/individuals/znakomstva/>Секс знакомства Краснодара</a>

shaqiri

(urim, 2009-10-23 13:20)

per soni erikson w580i